Engeland

Wij willen een Gypsy Caravan gaan maken met de deelnemers van het zorgbedrijf. Daar voor heb je voorbeelden nodig en die vind je in Engeland. Daar heb je twee museums met een collectie Gypsy caravans, die redelijk dicht bij elkaar liggen. Zo leek het op de kaart tenminste. In de praktijk zijn de kilometers mijlen en daardoor 1,6 keer zo lang. En je rijdt niet over de snelweg, maar over 80 km wegen, met heuvels en flinke bochten en dorpjes. Kortom, het uurtje rijden werden er in het ene geval tweeënhalf uur en bij de andere anderhalf, maar we zijn er wel geweest en hebben ongelofelijk veel gezien van de Gypsy Waggons. Plaatjes zeggen veel meer dan woorden, dus bij deze:

Gypsy waggon interieur
Interieur
Detail gypsy wagon
Detail
Glas in lood, maar dan anders
Glas in lood, maar dan anders
zijpaneel Gypsy Caravan
zijpaneel Gypsy Caravan
Koninklijke Vardo
Koninklijke Vardo
Het koninklijke interieur.
Het koninklijke interieur.