Een bijzondere ontmoeting met paarden

Laat me je een sprookje vertellen…

Je zit niet lekker in je vel en zoekt opvang. 
Niemand begrijpt je en snapt wat je nu eigenlijk wilt. 
Al je dromen mislukken.
Al je plannen vallen in duigen.
Iedereen werkt je tegen. 
Niets lukt.

Eén bittere berg ellende, maar… 
Er is hoop. Deze zomer kun je op donderdag boven jezelf uitstijgen. Er zijn drie lieve schatten  die je kunnen helpen. Drie paarden. Een moeder met twee zonen. Mimi, Teijke en Watse. Zij ontvangen je met open armen en vinden het fijn als je hen poetst. Toneel spelen en doen alsof zit namelijk niet in hun repertoire. Dat kennen ze helemaal niet. Zij reageren totaal blanco. Precies zoals het is. Volkomen eerlijk. 
Een middagje bezig zijn met de paarden. Eerst wat informatie vooraf over het paard in het algemeen. met koffie of thee. Daarna gaan we bezig met de paarden. Kennismaken met de dieren, ze poetsen en even lekker laten badderen, Nee we gaan niet rijden. Alleen bezig zijn met het paard en kijken wat dat met jou doet. Wat het dier bij jou losmaakt.

Mimi bij het Erf van Reijne dagbesteding
Mamma Mimi

Reactie op deze ontmoeting

Lieve Janneke, 

Toch even laten weten dat vanmiddag voor mij een heel mooie ervaring was, met heel fijne mensen en dieren. Gewoon zijn wie je bent en zo geaccepteerd worden. Blij ook om mijn zoon die in zijn kwetsbaarheid op een gegeven moment de juiste mensen heeft ontmoet. 

Hartelijk dank !