Home Voor wie Wat doen we Begeleiding Financieel Vervoer  Contact 
Het Erf van Reijne Dagbesteding
Home Voor wie Wat doen we Begeleiding Financieel Vervoer  Contact 

Mimi van de Roswaard

Een prachtige eerbiedwaardige paardendame. Geboren in 1996, 16 september, dus reeds over de 20 jaren. Dat neemt niet weg dat ze nog barst van de energie en het hardste loopt van allemaal. Ze is ontzettend lief en gehoorzaam. Als de zonen uitgebroken zijn, blijft zij keurig staan op de plek waar het draadje gezeten heeft. Zij wacht netjes af wat ze mag gaan doen. Dressuur vindt ze totaal oninteressant, maar een buitenritje doe je haar plezier mee. En springen. Ja springen. Als Fries en dat kon ze verdomd goed. Beter als menig KWPNer.

Het Erf van Reijne Dagbesteding

Teijke van de Roswaard

Toen Mimi hier kwam in 2006 liep Teijke ernaast als veulentje. Een klein hengstje van 18 juni en dat hebben we geweten. Hij was bijzonder aanwezig. En dat bleef hij ook na de nodige ingrepen… Maar zijn hart van goud bleek ook. Voor kinderen is het een ontzettend lief paard. Onder het zadel begint hij het nu echt leuk te doen.

Het Erf van Reijne Dagbesteding Het Erf van Reijne Dagbesteding

Watze van het Erf van Reijne

In 2007 kreeg Mimi nog een veulentje: Watze. Op 25 mei. Grijs was hij en tamelijk timide. Wilde niet echt groeien en gedijen. Uiteindelijk kwam hij echt in een crisis en was er bijna geweest. Maar, onkruid vergaat niet zeggen ze dan en met de nodige hulp krabbelde hij toch weer op en ging met het juiste eten groeien heen. Inmiddels is hij een beetje onder het zadel en doet het lief.