Home Voor wie Wat doen we Begeleiding Financieel Vervoer  Contact 

Je zit daar nou maar thuis te zitten. Je verveelt je en weet niets beters te doen dan maar een beetje met je laptop of je tablet spelletjes spelen. Aan het eind van de dag heb je nog steeds het lamlendige gevoel dat je niets gedaan hebt. Niets bereikt hebt en de dag doelloos voorbij gegaan is.

Het leven is leeg en nutteloos. Vaag en onduidelijk. Dat lege leven heeft wel een naam. Ergens heeft er een arts of andere deskundige een diagnose gesteld en daar ben je nu mee aan het leven. Aan het worstelen. Psychische problemen of wat er dan ook maar aan de hand kan zijn. Een verstandelijke handicap of een lichamelijk probleem. Eigenlijk zou je er graag uit willen. Iets doen. Bezig zijn. Mensen ontmoeten.  Iets zinnigs doen.

Mimi, Teijke en Watze, de paarden,  staan daar op te wachten. Zij vinden het heerlijk om geborsteld te worden en zijn dol op een schone stal. Gaëlle, Ghizmo en Gijs, de honden, vinden dat gestudder met borstels ook fantastisch en een stuk wandelen daarna is helemaal geweldig. En tussen de middag maken we met zijn allen een pan soep of een ander eenpansgerecht. Naast het bezig zijn met de dieren kun je ook werken in de tuin, hout hakken, boten restaureren, leer bewerken of bijvoorbeeld Sisi-jurken maken. Projectmatig met iets bezig zijn.

Project??? Ja het bouwen van een Bohemian Caravan, Gypsy Wagon oftewel een Pipowagen, maar dan wel eentje met alle toeters en bellen eraan. Een schitterende romantische wagen met heel veel versieringen. Dat past volledig in het gevoel dat iemand kreeg toen ze bij het Erf binnenkwam. “Het ruikt hier naar een fantasyfestival,” concludeerde ze opgetogen. Die sfeer, de rust en gemoedelijkheid. Dat  geeft een goed gevoel en werkt prima.

Gewoon ff een afspraak maken. Bel 0636109783 of info@hevr.nl

Het Erf van Reijne Dagbesteding

Vlusch 37a

1561 PP Krommenie

0636109783/0655173632

www.hevr.nl

info@hevr.nl


Het Erf van Reijne Dagbesteding
Home Voor wie Wat doen we Begeleiding Financieel Vervoer  Contact 

Misschien herken je jezelf in een van deze woorden en heb je hier hulp bij nodig:

Aanranding, Abortus, ADHD, Alternatieve geneeskunst, Anders zijn, Angsten, Angststoornis, Anorexia, Autisme, Automutilatie, Bi-polairestoornis, Boulimia,Breken familie, Burn-out, Dementie, Depressie, Dwangstoornis,Eenzaamheid, Eetbuien, Eetproblemen, Fibromyalgie, Financiële problemen, HSP, Huiselijk geweld, Jaloersheid, Koopverslaving, Lichamelijke klachten, Manisch-depressieve stoornis, Mishandeling, Miskraam, Ontslag, Overgewicht, Paniekaanvallen, Pesten, Postnatale depressie, Posttraumatische stressstoornis, Psychose, Relatieproblemen, Rouw, Ruzie ouders, Scheiden, Schulden, Seksueel misbruik, Slaapproblemen, Somberheid, Spiritualiteit, Stress, Traumatische ervaring, Vechtscheiding, Verkrachting, Verstandelijke beperking, Verwerking van een verlies, Vreemdgaan, Zelfmoord


Het Erf van Reijne Dagbesteding Het Erf van Reijne Dagbesteding Het Erf van Reijne Dagbesteding