Tarieven

Dagbesteding kan bij het Erf van Reijne met een PGB, of zelf betalen € 80 per dagdeel.

Psyche en voeding hebben heel erg veel met elkaar te maken. Daarom verdiepen we ons al jaren in voedsel, zijn herkomst en gevolgen. Inmiddels krijgt die kennis ook een professionele achtergrond en geven we voeding en suppletieadvies. Anders eten kan een wereld van verschil betekenen. Leefstijl kun je het ook noemen. Als je de adviezen volgt geeft dat een enorm verschil. De maag en darmklachten verdwijnen en dan ben je veel gelukkiger

ZOUTTHERAPIE per uur

bloedtest
consult voedingsadvies
therapie
boodschappensafari
35

299,-
110
110
15 pp

boodschappensafari???Wat is dat nou weer?

Dat is een manier op precies te weten te komen wat je nu eigenlijk koopt. en hoe waar is het opschrift Gezond????

Halotherapie35, losse sessie
Strippenkaart halotherapie 10 x299
Strippenkaart halotherapie 20 x575
boodschappensafari15 pp
Orthomoleculair advies110 per uur

Het EMBT, bloedtest, wordt niet vergoed, evenals supplementen.

Privacy reglement

Algemene voorwaarden

Behandelovereenkomst

Werkwijze en betalingsvoorwaarden

Voorbeeld factuur

Meldcode

Code Veilig Incidenten melden

Het Erf van Reijne maakt o.a. voor analytische doeleinden gebruik van cookies en/of vergelijkbare technieken. Welke gegevens we waarom en waartoe verzamelen is beschreven in onze privacy statement, graag geheel lezen voor gebruik website: klik HIER voor volledige tekst . Door gebruik te blijven maken van deze website geef je hiervoor toestemming en ga je akkoord met de volledige inhoud van de eerder genoemde privacy statement.

De informatie op huidige website is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker. . De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg.