Tarieven

Psyche en voeding hebben heel erg veel met elkaar te maken. Daarom verdiepen we ons al jaren in voedsel, zijn herkomst en gevolgen. Inmiddels krijgt die kennis ook een professionele achtergrond en geven we voeding en suppletieadvies. Anders eten kan een wereld van verschil betekenen. De voedingsadviezen hebben echter wel een apart tarief.

Voor cliënten van de dagbesteding geldt een andere regeling.

Eerste consult ( 1 uur)€ 110,00
Tweede consult ( 1 uur)€ 110,00
Vervolgconsult (1/2uur)€ 60,00
Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek€ 179,00

Alleen de consulten kunnen worden vergoed door de volgende zorgverzekeringen. Het EMBT wordt niet vergoed, evenals supplementen.

Bij deze de disclaimer dat alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.

Janneke Alles Aukes is adviseur voor voeding en supplementen en als zodanig ingeschreven bij de CAT onder nummer CM3304-04-02-20, agb 90108428

https://catvergoedbaar.nl/

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de
Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig
onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn
klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/”
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer
informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

https://gatgeschillen.nl/

Privacy reglement

Algemene voorwaarden

Behandelovereenkomst

Werkwijze en betalingsvoorwaarden

Voorbeeld factuur

Meldcode

Code Veilig Incidenten melden

Het Erf van Reijne maakt o.a. voor analytische doeleinden gebruik van cookies en/of vergelijkbare technieken. Welke gegevens we waarom en waartoe verzamelen is beschreven in onze privacy statement, graag geheel lezen voor gebruik website: klik HIER voor volledige tekst . Door gebruik te blijven maken van deze website geef je hiervoor toestemming en ga je akkoord met de volledige inhoud van de eerder genoemde privacy statement.

De informatie op huidige website is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg.