Menwagen

Menwagen geschikt voor 6 personen én geschikt voor rolstoelen. € 2950,-

Met heel veel pijn in ons hart bieden wij onze prachtige menwagen te koop aan. Helaas hebben we toch geen mogelijkheden om met deze schitterende wagen op stap te gaan. Dat betekent dat deze mooie wagen werkeloos staat af te wachten wat er gaat gebeuren. Dat is zonde. De wagen is gemaakt met een zinklaag onder de lak en heeft RVS remmen. Hij is onafhankelijk geveerd en heeft een handrem Hij kan gereden worden met enkelspan en dubbelspan.

Naast de stoelen voor de koetsier en de groom, biedt hij plaats aan 6 personen. Het bokkussen is verstelbaar. Hij heeft een mooie lage instap en het is ook mogelijk om 2 rolstoelen in de kar te rijden. Het is zelfs mogelijk om vanuit een rolstoel te mennen. De wagen is voorzien van een takelmechanisme en een rijplank om die rolstoelen in de wagen te krijgen.

Eenmaal onderweg is de wagen ook voorzien van extra mogelijkheden: Er zitten elektrische richtingaanwijzers en een remlicht op. Dat is een stuk duidelijker voor de medeweggebruikers omdat zij over het algemeen niets snappen van de aanwijzingen met de zweep. De zijplaten zijn beschilderd met rozen.