Energetisch Morfologische Bloedtest

De energetisch morfologische bloedtest

De energetisch morfologische bloedtest is een test die de energie test. De energie van je organen zoals maag, lever en darmen. De trilling van je neurotransmitters, zoals serotonine en dopamine. De resonantie van je hormonen, de reacties van je darmflora op voedingsstoffen en de stand van je vitamines en mineralen.

Al die trillingen en stoffen hebben hun weerslag op je welbevinden. Alle organen in je lichaam hebben een bepaalde trilling en die wordt gemeten. Die meting wordt gedaan door de computer en die vergelijkt een lichaamsvloeistof zoals bloed of speeksel met bestaande parameters. De test wordt uitgevoerd door twee verschillende programma’s om tot een zo nauwkeurig mogelijk resultaat te komen.

Waarom zo testen?

Ja, waarom testen we dit op deze manier? Welnu, onze kennismaking met deze manier van testen kwam eigenlijk door de paarden. Op het moment dat we een holistische dierenarts bij de paarden haalden, kregen we ineens heel andere uitslagen dan van van de reguliere dierenarts. Op zich ook een prima discipline, alleen kregen we nooit een afdoende verhaal op de klachten. En dat is ook logisch, want dat paard kan niet praten. Die kan niet zeggen waar hij pijn heeft en wat voor soort pijn. Je ziet alleen dat hij niet goed in zijn vel zit.

Met een energetische test kwam er ineens wel een sluitende verklaring voor de klachten en dat is ook heel begrijpelijk. Zoals gezegd heeft ieder orgaan zijn eigen trilling. De machine meet en geeft heel simpel aan waar het niet goed zit en welk supplement dat orgaan zou kunnen ondersteunen. De test geeft heel veel achtergrondinformatie. Bij mensen heb je uiteraard wel het juiste verhaal erbij en daar is de test een prima ondersteuning bij. Let op: Hij vervangt niet de reguliere geneeskunde!

Energetisch Morfologisch bloedtest bij de paarden bij het Erf van Reijne

Voeding

De energetisch morfologische test meet die waardes in lichaamsvloeistoffen zoals capillair bloed, urine, haar of speeksel. Als je eenmaal weet waar het aan mankeert, kun je daar iets aan doen. Door op een andere manier te gaan eten, zorg je vaak al voor een enorme berg opluchting. Het weglaten van gluten en koemelk bijvoorbeeld, kan voor een flinke verbetering zorgen bij darmklachten. Zonder dat je het weet loop je jezelf vaak te vergiftigen en de ‘spastische darm’ is daar een gevolg van. Daarbij zou je supplementen kunnen slikken. Je ondersteunt zo het orgaan, waardoor die zich zelf weer kan “genezen”. Dat is wel een langzaam proces en kan even duren.

Y


<!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>
Zaankanters zijn nogal plastisch in hun uitdrukkingen: “Meester, me zussie kan niet komme. Die hew de bliert.”
BLIERT dat is skaiterai. Diaree. Heel vervelend, maar het komt vaak door iets dat je gegeten hebt. Nee, geen olijven of bruine bonen Integendeel daar kan ik je nog wel wat over vertellen. Maak een afspraak en we kijken wat we aan die BlLIERT kunnen doen. 0636109783

In de reguliere geneeskunde krijg je meestal een symptoombestrijding. De klachten verminderen dan wel, maar de oorzaak komt niet echt in beeld. Wat er nu eigenlijk ten grondslag ligt aan de klachten wordt niet echt duidelijk. Bijvoorbeeld angsten. De reguliere arts schrijft dan een antidepressivum voor en hoopt dat de angsten gaan verdwijnen. Uit de test kan naar voren komen dat het totaal aan serotonine heel erg laag ligt, of dat er heel veel stress bestaat. Dan heeft een middel dat serotonine nog een keer opneemt, niet zoveel zin, want er is bijna niets. Er zijn dan andere mogelijkheden.

Contact opnemen

    info@hevr.nl