Het boek de veranderingen

I TJING, HET BOEK DER VERANDERINGEN.

Jaren geleden raadpleegden wij om de haverklap de I Tjng met vragen over het leven. Hij zal wel gelijk gehad hebben want het is tot nu toe allemaal redelijk goed terechtgekomen.

Maar veranderingen hou je . Het leven staat niet stil en is constant in beweging. Zo ook bij het Erf van Reijne. In 2017 begon Janny hier in haar eentje het bedrijf. Later kwam Dirk er bij en nog weer wat later dochter Lizelotte en haar vriend Arthur. Kinderen gaan op een gegeven moment de deur uit, zo ook Arthur en Lizelotte. Zij hebben inmiddels een prachtig bedrijf Dagbesteding Zaanstad in Wormerveer op de Witte Vlinderweg. We blijven in de beestjes.

Dat betekent dat er hier wel het een en ander veranderde. Een aantal mensen gingen naar de Witte Vlinderweg en een aantal mensen bleven hier. Inmiddels kreeg Janny ook nog een herseninfarct waardoor Eva in het atelier kwam werken. Inmiddels is Janny weer terug in het atelier en Eva blijft er werken.

We hebben hem zojuist weer geraadpleegd en het gaat allemaal goed komen. Erin blijven geloven. En dat doen we met heel ons hart.